Onze Diensten

Hoogwaardige Shopify-oplossingen: Wij bieden eersteklas e-commerce en marketing oplossingen die onze klanten helpen hun bedrijven te laten groeien. Onze unieke oplossingen hebben onze klanten  miljoenen extra omzet bezorgd.

meer verkopen!

Wij kunnen u helpen de beste online onderneming in uw niche te zijn, de bestaande workflow te verbeteren, de winkelpatronen van bezoekers te analyseren en waarde te creëren.

Transformeer

We maken gebruik van de nieuwste bewezen tools en tactieken van deze tijd. Hiermee transformeren wij uw shop naar de next level!

Enkel Shopify

Wij zijn gespecialiseerd. We proberen niet overal een beetje van te begrijpen. Onze specialisatie zorgt ervoor dat uw Shopify store in de beste handen van de industrie is.

Wij hebben omzetstijgingen van meer dan €3.800.000
mogelijk gemaakt voor onze klanten.

Wordt jij onze nieuwe succesverhaal?

Bekijk onze diensten

Webshop Design

Heeft u een geweldig product of dienst en wilt u deze de wereld in krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring en expertise om van uw shop een succes te maken. Het maakt niet uit of u een startende shop of een bestaande shop bent, wij helpen u aan de resultaten!

Prijsindicatie: €450-€2500

21e Eeuw Marketing

Onze 21e eeuw marketing methodiek is er om snel resultaat te boeken. Onze kennis van de nieuwste technieken van marketing, zoals Influencer Marketing, Affiliate Marketing of Multi Channel Marketing zorgt ervoor dat u nooit verouderde technieken toepast, en zo altijd de concurrent een stap voor bent.

Prijsindicatie: €550-€1500

Conversie Optimalisatie

Het verbeteren van uw website conversie is een doorlopende proces. Wij verbeteren de effectiviteit van uw webshop door middel van de nieuwste en sterkste technieken uit de marketing psychologie. Dit zorgt ervoor dat u altijd een voorsprong hebt in de E-commerce industrie.

Prijsindicatie: €350-€1600

Social Media Ads

Social Media? Geen zorgen wij weten er ALLES van. Het maakt niet uit of je doelgroep op Youtube, Facebook, Instagram, TikTok of Snapchat zit, wij weten ze wel te bereiken voor je!

Prijsindicatie: €375-€1100

Google Ads (PPC)

Met Google Ads zorgen wij ervoor dat je geen tijd of geld verspild. In tegenstelling tot Social Media, betaal je bij Google per click (PPC) en niet per view. Dankzij onze doelgerichte aanpak kunnen wij de content precies afstemmen op uw behoeften en doelstellingen. Dit is de meest effectieve manier om potentiële klanten te bereiken.

Prijsindicatie: €375-€1100

E-Mail Marketing

Het klinkt misschien niet sexy, maar het is de ruggengraat van elke onderneming! Gebruik je nog geen geautomatiseerde Email flows? Dan loopt jouw webshop ongekende omzet mis. Door middel van automatisering en Artificial intelligence kunnen we de juiste klanten op de juiste momenten laten converteren.

Prijsindicatie: €325-€650

30 Minuten Gratis Strategiegesprek 

Tijdens deze Zoom gesprek neemt Togar 30 minuten de tijd om je van adviezen te voorzien en zal hij je ideeën geven om méér uit je bedrijf te halen.

Plan je gesprek hieronder in