top of page
  • Togar Beckol

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

Hoe krijg ik meer verkeer naar mijn online winkel?


Het antwoord is eenvoudig: creëer een strategie die gericht is op de juiste klant, op het juiste moment, en met de juiste boodschap.
Of u nu uw eerste klant of uw 1000e klant probeert aan te trekken, het genereren van meer verkeer naar uw online winkel is een cruciaal onderdeel van de groei van uw bedrijf. Als uw site goed is geoptimaliseerd voor conversies, kan een toename in webverkeer meer klanten en meer verkoop betekenen.


''Hoe krijg ik meer bezoekers?'' Op een bepaald moment komt die gedachte bij elke ondernemer die online verkoopt wel eens op.

Misschien heeft u tijd en moeite geïnvesteerd in het opzetten van uw winkel en alles voor de lancering aangepast, alleen om de winkel te openen en zich af te vragen waar al het verkeer is. Misschien heeft u een gestage groei gezien in de afgelopen zes maanden, maar heeft u een plateau bereikt op het gebied van verkeer en verkoop. Of misschien bent u succesvol geweest met één traffic-driven tactiek en bent u nieuwsgierig welke tactiek u nu kunt proberen.


Er zijn veel manieren om verkeer naar een e-commerce winkel te leiden - het hangt er gewoon vanaf wat werkt voor uw bedrijf! Hier zijn enkele van de meest populaire strategieën:


Voer betaalde advertentiecampagnes uit op sociale media: Je kunt advertenties draaien op Facebook, Instagram en andere social media platforms. Betaalde advertenties zullen u helpen nieuwe klanten te bereiken.

Ga de dialoog aan op sociale media: Sociale media is een geweldige plek om in gesprek te gaan met potentiële klanten, vragen te beantwoorden en waarde aan hen te bieden.


Huur influencers in: Als je een gevestigd merk hebt, wil je misschien influencers inhuren die je producten of diensten gratis of tegen een gereduceerd tarief kunnen promoten.

Gebruik content marketing: Content marketing kan je helpen jezelf te vestigen als een autoriteit in je niche door waardevolle informatie te bieden die relevant is voor je publiek.


Gebruik Zoekmachine optimalisatie: (SEO) is een manier voor websites om opgemerkt te worden door zoekmachines, zodat ze hoger op de zoekresultatenpagina's verschijnen wanneer mensen zoeken naar bepaalde zoekwoorden die verband houden met hun bedrijf.


Welke tactiek is het beste voor uw bedrijf?


Er zijn veel verschillende manieren om meer webverkeer voor uw bedrijf te krijgen. Sommige van deze methoden zal hogere kwaliteit verkeer voor uw specifieke bedrijf genereren en sommige een lagere kwaliteit verkeer.


Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u zich richt op jonge professionals die geïnteresseerd zijn in het kopen van specifieke kantoorbenodigdheden. LinkedIn kan dan een betere optie zijn dan bijvoorbeeld instagram.


Succesvol verkeer werven doe je door je bericht te richten op het meest relevante platform dat je kunt vinden.

Natuurlijk, "het meest relevante verkeer dat je kunt vinden" is ongelooflijk subjectief en verschillend voor iedereen, dus laten we elke tactiek die je kunt gebruiken om webverkeer te verhogen eens onder de loep nemen:


Tactiek type: Of het idee een korte termijn of lange termijn traffic generator is. Korte termijn tactieken zien meestal sneller resultaten maar vereisen meer onderhoud of herinvestering.


Lange termijn tactieken hebben meer tijd nodig om resultaten te zien, maar zijn meer evergreen en vereisen weinig tot geen onderhoud.


  • Korte termijn traffic generator: Een specifieke advertentie voor een bepaalde model Nike schoenen.
  • Lange termijn traffic generator: (branding) Een Nike advertentie waarbij je influencers verschillende Nike artikelen ziet dragen.
Een ander belangrijk aspect waarmee je rekening moet houden als je een tactiek type gaat kiezen is:


Inspanning: Hoeveel tijd, vaardigheid, of ervaring je in de tactiek moet steken. Ook bekend als ''Return On Investment'' (ROI): Dus hoe lang zou het moeten duren voordat deze tactiek winst begint te genereren?


Heb je wel de tijd en middelen om te wachten tot je tactiek eindelijk winst genereert of kun je niet wachten en wil je meteen resultaat zien? Dit is per klant van ons verschillend.


Wil je professionele hulp, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Plan hier een 30 minuten gratis Zoom gesprek in.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page