top of page
  • Togar Beckol

Welke E-commerce platform moet ik kiezen? Shopify, Magento Woocommerce?

Wanneer u klaar bent om online te gaan verkopen, heeft u een e-commerce platform nodig. Met een e-commerce platform kunt u een online ervaring opbouwen en creëren, verkopen en orders afhandelen.


De meeste mensen denken dat een e-commerce platform hetzelfde is als een websitebouwer: u kunt gewoon nieuwe producten op de website zetten en online betalingen accepteren. Maar ze kunnen veel meer dan dat.


“Uw e-commerce platform fungeert als het controlecentrum voor uw hele bedrijf, het regelt alles, van voorraad tot marketing, en geeft u alle tools die u nodig hebt om online te verkopen en klantenondersteuning te bieden.”

De belangrijkste kenmerken die u in een e-commerce platform moet zoeken zijn:


Bruikbaarheid. Uw e-commerce software moet gemakkelijk te gebruiken zijn, vooral als u het in het begin zelf doet. Zoek naar een tool die intuïtief is en gebruik maakt van een 'drag and drop' online winkel bouwer om gemakkelijk uw online winkel te creëren.


Toegankelijke klantenondersteuning. Zoek naar een platform dat ondersteuning biedt gedurende de hele tijd, inclusief tijdens de lancering en de verhuizing, evenals de lopende ondersteuning. Het mooie van een software als Shopify is dat de ondersteuningsteams 24/7 beschikbaar zijn via live chat, e-mail, of zelfs telefoon wanneer u maar wilt - in19 verschillende talen!


Webhosting. Een webhost slaat informatie en inhoud van uw e-commerce website op in een server database. Je hebt webhosting nodig om mensen toegang te geven tot je online winkel. Sommige e-commerce software biedt web hosting aan die al ingebouwd is, terwijl anderen vereisen dat u een oplossing van derden te gebruiken.


Afreken mogelijkheden. Een gebruiksvriendelijke checkout is van cruciaal belang voor de verkoop. Zoek dus een e-commerce platform die het uw klanten gemakkelijk maakt om uw producten te kopen, zelfs als ze op een mobiel apparaat zitten.


Overweeg bij het kiezen van uw e-commerce software uw huidige en toekomstige behoeften. Sommige platforms kunnen de beste oplossing zijn voor vandaag, maar niet als je snel wilt groeien....


Daarom hebben wij bij Beckol Profit gekozen voor Shopify en zijn wij een trotse partner sinds 2018. Een krachtig platform zoals Shopify kan u snel op weg helpen en uw toekomstige groei ondersteunen.

Test shopify 14 dagen gratis uit:


Start een gratis proefversie van Shopify en bouw uw e-commerce winkel met behulp van Shopify's professioneel ontworpen sjablonen.


De proefperiode van 14 dagen zou u genoeg tijd moeten geven om een webwinkel te beginnen die klaar is om te lanceren. Klik hier om uw Gratis 14 dagen te claimen.


Wil je professionele hulp, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Plan hier een 30 minuten gratis Zoom gesprek in.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page